//
you're reading...
seslitamam

Swinger ne demek? Kimlerdir ?

Bu yazimda sizlere Swingerin ne demek oldugunu aciklamak istiyorum.

Öncelikle Swinger kelimesinin tam türkce anlamini yazayim: “Hayatin tadini cikaran ve hizli yasayan kimse”

Günümüzde Swinger kelimesi Eslerini paylasan / degistiren anlamina geliyor.

Neden Swinger ?

Cinsel hayatlari cok yogun ve cok önemli gören bazi kisiler, bi yerden sonra farkli seyler denemek isterler… Eslerini aldatmaktansa Swinger´i tercih edenlerde vardir.

Swinger nasil yapilir ?

Es degistirmek isteyen evli veya uzun süre beraber olarak ciftler daha cok sanal ortamda kendilerine uygun ciftler aramaktadir. Bu konuda tüm ciftler fiziksel dis görünüslerine cok dikkat ederler. Temizlik ve titizlik tüm Swinger ciftler icin cok önemlidir. Ama daha önemlisi gizliliktir. Swinger ciftler arasinda bazi kurallar vardir. Ilk kural Gizlilik Kuralidir. Ciftler birbirlerinin soy isimlerini tam adreslerini is yerlerini genelikle bilmezler. Kimi ciftlerde kendi gercek isimleriyle degilde daha cok rumuz dedigimiz sahte isimlerle kendilerini tanitirlar. ikinci kural ise Duygusallik yasaktir. Yani kisiler birbirlerine tamamen cinsel amacli yaklasirlar. Ask sevgi gibi duygulara yer yoktur. Ücüncü kural ise “zorla güzelik olmaz”dir. Ciftlerden bir kisi dahi bu ise hayir derse bu is orada biter. Zorla ciftler birbirlerine cinsel amacli yaklasamazlar.

Swinger Club´ler nedir ?

Yurtdisinda Swinger Ciftler genelde Swinger Clublerde görüsürler. Bu Clublerde yukarda belirtigimiz kurallara uyulur. Yurtdisindaki ciftler bu clubleri daha cok tercih ederler. Nedeni ise, buraya gelen ciftler sadece clublerde görüsürler nerede oturduklari gibi özel bilgileri böylece saklamis olurlar… Türkiyede Izmir ve Istanbul gibi büyük sehirlerde Swinger Clubler acilmistir.

Sanal ortamda Swinger !

Swinger Clubleri yakinda olmayan veya gitmek istemeyen ciftler icin Sanal ortam idealdir. Sanal ortamda bir cok Swinger Siteler acilmistir. Bu gibi sitelerde ciftler kendine uygun ciftler arayabiliyorlar. Dileyen Ciftler önce sanal ortamda Cam karsisinda paylasimlarda bulunuyorlar. Daha sonra ise hersey konusuldugunda ve anlasildiginda bulusma gerceklesiyor. Genelde ilk bulusma Sohbet ve tanisma amacli yapiliyor. ilk bulusma bittikten sonra ciftler kendi aralarinda karar aliyorlar. Egerki iki ciftler olumlu karar almislarsa ikinci bi görüsmek gerceklesiyor.
genelde ikinci görüsmeler hotelde veya bi tatil mekaninda oluyor. böylece ciftler gizlilik kuralina uymus oluyorlar.

Tartışma

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın